Bel 0342 - 470 930
Zeven dagen per week bereikbaar. Na 22:00 uur alléén voor spoedeisende zaken.

Waarom kiezen voor SolutionS ?

 

Team

SolutionS is opgericht door Don Schothorst.

Don ondervond aan den lijve de vernietigende werking van het verslaafd zijn; het onvermogen te kunnen doseren, het leven laten regeren door alcohol en cocaïne. Na ettelijke mislukte pogingen om van zijn probleem afgeholpen te worden, heeft hij uiteindelijk een intensieve behandeling in één van de topklinieken in Engeland ondergaan. Er volgden diverse terugvallen, voordat uiteindelijk de echte bevrijding een feit was. Hij heeft in dat proces de strijd gestreden en daarbij de pijn, de angst, de machteloosheid en ook de radeloosheid ervaren die zo kenmerkend zijn voor deze ziekte. Don is daarom de aangewezen gesprekspartner voor uw intake.

Behandelteam

Het behandelteam van SolutionS bestaat uit: psychiaters, artsen, counselors, psychologen, psychotherapeuten, casemanagers en verpleegkundigen. Stuk voor stuk autoriteiten op het gebied van verslaving. Naast hun alcohol- en drugsexpertise is bovendien een aantal gespecialiseerd in gok-, seks-medicijnverslaving en eetstoornissen. Op elk gewenst moment kan de noodzakelijke knowhow worden ingezet.

Elke cliënt krijgt een key-counselor toegewezen die verantwoordelijk is voor invulling van het behandeltraject en een case manager die het traject bewaakt. De counselor is altijd op de hoogte van de exacte gang van zaken en de afspraken die er gemaakt zijn. Daarnaast is de counselor samen met de case manager het aanspreekpunt voor familieleden en overige naasten. Indien de cliënt opgenomen wordt in één van de buitenlandse partnerklinieken is de case manager in Nederland het aanspreekpunt voor de naasten.

Contactpersonen van onze cliënten kunnen altijd contact opnemen met de casemanagers indien er vragen en/of opmerkingen zijn. Er wordt alleen informatie verschaft aan degenen aan wie de cliënt toestemming heeft gegeven(d.w.z. dat de cliënt hiervoor toestemming heeft gegeven).

NAAR BOVEN